Αρχική Αρχική Αρχική

Αρχική

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας...


Στόχος μας είναι η προσέγγιση του άριστου αποτελέσματος ανακαίνισης με ταυτόχρονο αποκλεισμό παρεκκλίσεων από την μελέτη. 

Η ενημέρωση μας τόσο στο κομμάτι του σχεδιασμού όσο και στα νέα οικοδομικά και διακοσμητικά υλικά καθώς και τους τρόπους χρήσης τους, δεν σταματάει ποτέ.

Καθημερινά πληροφορούμαστε σχετικά με τις νέες τεχνολογίες δόμησης και αδιαμφισβήτητα μεταφέρουμε όλες αυτές τις γνώσεις στους πελάτες μας, ως τελικοί αποδέκτες των πληροφοριών μας. 

Δεν πιθανολογούμε σχετικά με τον χρόνο και το κόστος ανακαίνισης του χώρου σας αλλά εγγυόμαστε και υπογράφουμε γι’ αυτό τεκμηριώνοντας απαράβατους όρους και συμφωνίες.

 Οι σχέσεις και η αμεσότητα όπου αναπτύσσουμε με τους ιδιοκτήτες των χώρων αποτελεί το κυριότερο  μέλημα μας. Λύνουμε κάθε λογής απορία σας και σας βγάζουμε από την αβεβαιότητα και ανησυχία του αποτελέσματος.

 Είμαστε εδώ για σας, σας στηρίζουμε καθ’ όλη την διάρκεια του έργου , σας δίνουμε αξιόπιστες λύσεις και σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους για την πορεία των εργασιών ανακαίνισης. 

Σε μια εποχή οικονομικών δυσχερειών και αμέτρητων προβλημάτων, δεν χάνουμε ποτέ την ελπίδα μας. Χαμογελάμε στο όνειρο και προσεγγίζουμε με αστείρευτη χαρά το μέλλον.

Μεταγγίζουμε αισιοδοξία στους πελάτες μας και προχωράμε ύστερα από 14 χρόνια από την ημέρα δημιουργίας μας, με αργά και σταθερά βήματα ολοένα και πιο κοντά στην τελειότητα.


Ανακαίνιση Κατοικίας Ανακαίνιση Κατοικίας

Δείτε έργα μας


Διακόσμηση Κατοικίας Διακόσμηση Κατοικίας

Δείτε έργα μας


Προσφορά Ανακαίνισης Προσφορά Ανακαίνισης

Συμπληρώστε την φόρμα και λάβετε προσφορά.

Που θα μας βρείτε

Διεύθυνση 

Υψηλάντου 59

Πειραιάς Αττικής

18532

Ελλάδα

Τηλέφωνο 2104515334
Κινητό 6936510093 - 6909394930
E-mail info@anakainisi-xoron.eu

spazio